GPS lokalisering - Hoe werkt het eigenlijk?

GPS lokalisering- Hoe werkt het eigenlijk?

Ontdek meer over GPS lokalisering, SIM kaarten, GPS lokaliseerapparaten en ons gratis GPS lokaliseerplatform.

Advertise  Last update: 22.09.2020, Boris Krones

Wat heb je nodig voor GPS-tracking?

Wat heb je nodig voor GPS-tracking?

Met een GPS-tracker kunt u voertuigen live lokaliseren via GPS. U hebt een GPS-tracker, een SIM-kaart en een mobiele telefoon (of computer) nodig. In dit artikel leert u hoe het werkt. Een GPS-tracker is eigenlijk een kleine mobiele telefoon. Maar het heeft geen display, alleen een GPS-chip, een mobiele telefoonchip en een processor.

communicatie mobiele netwerk

De GPS-zender stuurt zijn positie via het mobiele netwerk naar uw telefoon of naar een GPS-tracking-portaal. Omdat de communicatie via het mobiele netwerk verloopt, heb je een mobiele telefoonkaart nodig (prepaid is voldoende). Deze mobiele telefoonkaart wordt ook wel GPS Tracker SIM-kaart (Klik hier)1 genoemd. U kunt dan de locatie van de GPS Tracker op uw mobiele telefoon of computer bekijken.

Als u meer wilt weten over de SIM-kaart en het dataverbruik, zie dan ons artikel over GPS Tracker dataverbruik. Daar kunt u zelfs uw dataverbruik berekenen.

Auto gratis live volgen

auto gratis live volgen

Met onze GPS-tracking kunt u uw auto gratis live volgen. Als u later een groter tarief nodig heeft: Wij hebben ook premium tarieven (levenslang). Maar maak je geen zorgen. Bij ons betaalt u niet maandelijks of jaarlijks, maar eenmalig. Dus je koopt je account eenmalig en dan is de GPS tracking account van jou. Registreer nu gratis.
 Registreer nu gratis