Handleiding Sinotrack ST901 / KH901 (Klon) GPS Tracker

Nederlandse Sinotrack ST901 GPS Tracker handleiding

(Misschien een kloon, niet een origineel)

Hier vindt u de belangrijkste commando's voor uw Sinotrack ST901 GPS-tracker. Mogelijk is dit een kloon, geen origineel. Met deze instructies kunt u het GPS-trackingsysteem live lokaliseren en instellen.

Advertise  Last update: 07.04.2020, Boris Krones
Nederlandse Sinotrack ST901 Kloon GPS Tracker handleiding

Belangrijk: In deze configuratiegids verwijzen we naar de replica van de Sinotrack ST-901 GPS-tracker. Visueel is deze tracker niet te onderscheiden van het origineel. Mogelijk zit er een Sinotrack sticker op het originele model. Maar vertrouw deze sticker niet. Technisch gezien is dit te achterhalen via een eenvoudig SMS-commando. Stuur gewoon het SMS-commando RCONF naar uw ST-901-tracker. Als u nu een SMS-antwoord ontvangt met verschillende technische details, is het zeer waarschijnlijk dat het het origineel is. Je hoeft deze instructies dan niet te gebruiken. Als u GEEN antwoord ontvangt op het RCONF commando, is het waarschijnlijk een ST-901 replica. U kunt nu verder gaan met deze instructies. We gebruiken soms het woord SPATIE in deze handleiding. Schrijf het woord niet in de opdracht, maar druk op de spatiebalk.

Let op de volgende punten over de Sinotrack ST901 GPS-zender

  Welke SIM-kaart voor GPS Tracker moet ik gebruiken?
Simyo.nl heeft de beste SIM-kaart voor GPS trackers. Vooraf betaald, geen bedrijfskosten, verbruik alleen bij gebruik. Koop nu Prepaid SIM voor 5 Euro en krijg 7,50 Euro krediet. Wees snel, het aanbod is beperkt in de tijd.
 Bewaar nu uw aanbod (1)

Inhoudsopgave Sinotrack ST901 Kloon keen niet een origineel Instructiehandleiding / SMS-instructies


We tonen u nu de belangrijkste commando's (instructies / commando's) voor uw Sinotrack ST901 Kloon keen niet een origineel GPS Tracker. Met deze GPS Tracker gebruikersgids kunt u uw volgsysteem stap voor stap via SMS instellen. We zullen u nu alle commando's voor de Sinotrack ST901 Kloon keen niet een origineel laten zien. Maar je hebt misschien niet alle bestellingen nodig.

De diagnose en de toestand


De diagnose en de toestand

Commando of instructie: CXZT

Met dit SMS-commando haalt u de huidige configuratie van uw ST-901 GPS-tracker op. U ontvangt onder andere de versie van de firmware, die u meestal niet nodig heeft, en het ID-nummer van uw ST-901 GPS-tracker, die u nodig heeft wanneer u zich registreert in een GPS-trackingportaal. Het IP-adres geeft aan op welk GPS-trackingplatform dit GPS-trackingsysteem momenteel is aangesloten. De BAT is het laadniveau (1=leeg, 6=vol) en als u een GPS Tracker Portal gebruikt, moet u ook de APN controleren. Als de GPS Tracker niet correct is aangesloten op een GPS-portaal, kan de APN verkeerd zijn ingesteld.

Overstappen van Chinees naar Engels


Overstappen van Chinees naar Engels

Commando of instructie: 109#

Het is mogelijk dat de GPS-tracker uw sms-opdrachten in het Chinees bevestigt. Veel GPS-trackers zijn standaard ingesteld op Chinees, maar u kunt de SMS-taal wijzigen in het Engels met het commando 109#.

GPS-positionering via SMS


GPS-positionering via SMS

Commando of instructie: g1234

Als u geen app of GPS-trackersoftware wilt gebruiken, kunt u de ST-901 ook via SMS lokaliseren, ook wel bekend als locating on demand. U ontvangt dan een Google Maps link. Als u deze link aanroept, wordt de locatie op een Google Maps kaart getoond.

Instellen van de tijdzone


Instellen van de tijdzone

Commando of instructie: zone123456 SPATIE e00

Veel GPS-trackers zijn in de fabriek ingesteld op de Chinese tijdzone. De tijd is dus altijd in de toekomst. Met dit commando zet u de tijdzone op 0. Als u ons GPS Tracker Portal gebruikt, gebruik dan de instelling met tijdzone 0.

Roep Alarm Auto Ontsteking uit


Roep Alarm Auto Ontsteking uit

Commando of instructie: pwrcall123456,0

De ST-901 GPS Tracker kan de status van de ontsteking van uw auto detecteren (ontsteking plus). Als het voertuig wordt uitgeschakeld, wordt er een bericht via SMS en oproep geactiveerd, wat op de lange termijn storend is. Met dit commando kunt u de automatische oproep uitschakelen wanneer het contact wordt onderbroken.

SMS-alarm auto ontsteking uit


SMS-alarm auto ontsteking uit

Commando of instructie: pwrsms123456,0

Met dit commando schakelt u het SMS-alarm uit in geval van een ontstekingsonderbreking.

ST901 live locatie (Server IP / Port)


ST901 live locatie (Server IP / Port)

Commando of instructie: IP#82.223.25.222#1155#

Met deze opdracht verbindt u uw GPS Tracker met onze GPS Tracker Portal.

Stel APN in (hier voorbeeld Simyo)


Stel APN in (hier voorbeeld Simyo)

Commando of instructie: apn123456 SPATIE internet

Als u gebruik maakt van een GPS-trackingportaal voor de live locatie van uw ST-901, moet u voor veel SIM-kaarten de APN (mobile internet access) instellen, dit commando heeft betrekking op het gebruik van een Simyo.nl SIM-kaart. Als u een andere SIM-kaart gebruikt, kan het zijn dat u de opdracht moet aanpassen.

SIM-kaart voor Sinotrack ST901 GPS-tracker

  Welke SIM-kaart voor Sinotrack ST901 GPS Tracker moet ik gebruiken?
Simyo.nl heeft de beste SIM-kaart voor Sinotrack ST901 GPS trackers. Vooraf betaald, geen bedrijfskosten, verbruik alleen bij gebruik. Koop nu Prepaid SIM voor 5 Euro en krijg 7,50 Euro krediet.Wees snel, het aanbod is beperkt in de tijd.
 Bewaar nu uw aanbod (1)

Stel APN gebruiker in (hier voorbeeld Simyo)


Stel APN gebruiker in (hier voorbeeld Simyo)

Commando of instructie: apnuser123456 SPATIE KPN

Als u de APN met het laatste commando hebt ingesteld, moet u nu de APN-gebruiker instellen. Ook hier verwijst het commando naar de door ons genoemde SIM-kaart van Simyo.nl. Pas dit aan als u een andere SIM-kaart gebruikt.

Stel APN wachtwoord in (hier voorbeeld Simyo)


Stel APN wachtwoord in (hier voorbeeld Simyo)

Commando of instructie: apnpasswd123456 SPATIE GPRS

Als u de APN en de APN-gebruikersnaam hebt ingesteld, moet u nu het APN-wachtwoord instellen (hier Simyo.nl, gelieve aan te passen aan uw SIM-kaart).

Lokalisatie-interval (transmissiecyclus) met uitgeschakelde motor


Lokalisatie-interval (transmissiecyclus) met uitgeschakelde motor

Commando of instructie: STATIC,123456,3600

Met dit SMS-commando bepaalt u dat de ST-901 GPS Tracker slechts n keer per uur een GPS-positie naar ons GPS Tracker-portaal mag sturen wanneer het voertuig stilstaat (autoontsteking uit).

Lokalisatie-interval (transmissiecyclus) voor motor aan


Lokalisatie-interval (transmissiecyclus) voor motor aan

Commando of instructie: FREQ,123456,180

Met deze SMS opdracht definieert u dat de ST-901 GPS Tracker in beweging (auto ontsteking aan) elke 3 minuten een GPS positie naar onze GPS Tracker Portal moet sturen.

Sla uw mobiele telefoonnummer op (als admin-nummer)


Sla uw mobiele telefoonnummer op (als admin-nummer)

Commando of instructie: admin123456 SPATIE Uw_mobiele_telefoonnummer

Als u dit SMS-commando gebruikt om uw priv / persoonlijke mobiele telefoonnummer in de GPS-tracker te autoriseren, heeft alleen u toegang tot dit nummer. SMS-toegang vanaf andere telefoonnummers wordt geblokkeerd en u mag NOOIT het telefoonnummer van de SIM-kaart in uw GPS Tracker gebruiken.

Instellen snelheidsalarm (snelheidsoverschrijdingsalarm)


Instellen snelheidsalarm (snelheidsoverschrijdingsalarm)

Commando of instructie: speed123456 SPATIE 080

Met dit commando definieert u dat de ST-901 een alarm moet afgeven als de snelheid hoger is dan 80 km/h. De specificatie van de snelheid moet altijd 3 cijfers bevatten. 80 km/h komt u binnen als 080, 50 km/h als 050 en 150 km/h als 150.