LK720 Relais GPS Tracker Handleiding (+ gratis tracking)

LK720 Relais GPS Tracker Handleiding (+ gratis live tracking)

Nederlandse LK720 Relais GPS Tracker GPS Tracker SMS instructies en handleiding. Nu succesvol opgezet via SMS en gratis live te lokaliseren

Advertise  Last update: 12.12.2020, Boris Krones
LK720 Relais GPS Tracker Handleiding gratis live tracking

De relais GPS tracker LK720 is onder verschillende namen en merken op het internet te vinden. Deze GPS tracker met relais voor het op afstand uitschakelen van de motor / motoronderbreking wordt geproduceerd door het bedrijf TKSTAR TECHNOLOGY CO.,LIMITED in China. Dit GPS-trackingsysteem is ook bekend onder de merk - en modelnamen:

Belangrijke informatie over deze LK720 / CJ720 Relais Tracker handleiding

  Welke SIM-kaart voor GPS Tracker moet ik gebruiken?
Simyo.nl heeft de beste SIM-kaart voor GPS trackers. Vooraf betaald, geen bedrijfskosten, verbruik alleen bij gebruik. Koop nu Prepaid SIM voor 5 Euro en krijg 7,50 Euro krediet. Wees snel, het aanbod is beperkt in de tijd.
 Bewaar nu uw aanbod (1)

Inhoudsopgave LK720 Relais GPS-Tracker Instructiehandleiding / SMS-instructies


We tonen u nu de belangrijkste commando's (instructies / commando's) voor uw LK720 Relais GPS-Tracker GPS Tracker. Met deze GPS Tracker gebruikersgids kunt u uw volgsysteem stap voor stap via SMS instellen. We zullen u nu alle commando's voor de LK720 Relais GPS-Tracker laten zien. Maar je hebt misschien niet alle bestellingen nodig.

GPS Apparaat herstarten


GPS Apparaat herstarten

Gebruik dit commando om uw relais GPS-tracker opnieuw te starten. Maar je zult dit commando nooit nodig hebben.

Formaat GPS Tracker / Fabrieksinstellingen


Formaat GPS Tracker / Fabrieksinstellingen

Het formatteren van de LK720 relais GPS tracker is in de praktijk ook niet nodig. Als u uw relay tracker wilt resetten naar de fabrieksinstellingen (formaat), stuur dan het format commando via SMS naar uw GPS-trackingsysteem.

SMS tracking - GPS tracker query via SMS


SMS tracking  - GPS tracker query via SMS

Handmatig GPS-tracking via SMS is zeer snel. Stuur het commando G123456# via SMS naar uw LK720 Relais GPS Tracker. Uw GPS-trackingsysteem zal enkele seconden later antwoorden met een Google Maps link en diverse statusinformatie.

Vraag de instellingen van de GPS-tracker op


Vraag de instellingen van de GPS-tracker op

Als u uw LK720 Relais GPS Tracker hebt ingesteld en de GPS-zender nog steeds geen verbinding maakt met een GPS-trackingportaal, kunt u een SMS-diagnose uitvoeren, d.w.z. de instellingen van de GPS-tracker opvragen via SMS. Als u het GPS tracking portal server IP (portaalserver adres) of de serverpoort verkeerd heeft getypt, kunt u dat te weten komen door zo'n SMS-diagnose uit te voeren. Om dit te doen, stuur het commando check123456 naar uw relaistracker. Uw GPS-trackingsysteem zal dan antwoorden op deze SMS met de belangrijkste instellingen, waaronder het adres van de portaalserver en de serverpoort.

Advies - de GPS Tracker SIM-kaart

  Welke SIM-kaart is het beste voor GPS-tracking met een LK720 via SMS?
Deze SIM-kaart is bijzonder goedkoop. Vooraf betaald, geen bedrijfskosten, verbruik alleen bij gebruik. Koop nu Prepaid SIM voor 5 Euro en krijg 7,50 Euro krediet. Wees snel, het aanbod is beperkt in de tijd.
 Bewaar nu uw aanbod (1)

Tijdzone GPS-tracker instellen


Tijdzone GPS-tracker instellen

Om de juiste tijdzone van uw LK720 relais GPS-tracker in te stellen, stuurt u het commando timezone123456 SPATIE 0 naar uw GPS-trackingsysteem. Gebruik hier de waarde 0, ons GPS-trackingportaal voegt automatisch de huidige tijdzone toe volgens zomer - en wintertijd.

APN Instellingen GPS Tracker


APN Instellingen GPS Tracker

Het APN is het mobiele internetnetwerk waarmee uw LK720 Relay GPS Tracker is verbonden. Deze instelling is alleen nodig als u gebruik maakt van een GPS-tracking-portaal. Als u alleen gebruik maakt van SMS-tracking, kunt u deze instelling weglaten. De APN moet altijd worden ingesteld op de SIM-kaart of de mobiele drager. Stuur het commando apn123456 SPATIE internet via SMS naar uw GPS-trackingsysteem als u deze simkaart voor GPS tracker van KPN of Simyo gebruikt.

APN Gebruikersnaam SIM-kaart


APN Gebruikersnaam SIM-kaart

Ook hier geldt dat deze instelling alleen nodig is als u gebruik maakt van een GPS-tracking-portaal. Als u alleen gebruik maakt van SMS tracking, kunt u deze instelling overslaan. Stuur het commando apnuser123456 SPATIE KPN via SMS naar uw GPS-trackingsysteem als u een sim-kaart van KPN of Simyo gebruikt.

APN Wachtwoord SIM-kaart


APN Wachtwoord SIM-kaart

Stuur deze opdracht alleen als u een GPS-trackersoftware gebruikt. Stuur het commando apnpasswd123456 SPATIE GPRS via SMS naar uw GPS-Zender als u een sim-kaart van KPN of Simyo gebruikt.

Live tracking met GPS Tracker Portal


Live tracking met GPS Tracker Portal

Gebruik deze opdracht om uw LK720 Relais GPS Tracker te verbinden met ons GPS-trackingportaal voor online tracking op uw scherm of smartphone. Stuur het commando adminip123456 SPATIE 82.223.25.222 SPATIE 1155 naar uw GPS-trackingsysteem.

Interval lokaliseren


Interval lokaliseren

Maak gebruik van deze opdracht om uw LK720 Relais GPS Tracker te verbinden met ons GPS-trackingportaal voor online tracking op uw scherm of smartphone. Om een zendinterval van 10 seconden in te stellen, stuurt u het commando upload123456 SPATIE 10 naar uw GPS-trackingsysteem.

Advies - de GPS Tracker SIM-kaart

  Welke SIM-kaart is het beste voor GPS-tracking met een LK720 via SMS?
Deze SIM-kaart is bijzonder goedkoop. Vooraf betaald, geen bedrijfskosten, verbruik alleen bij gebruik. Koop nu Prepaid SIM voor 5 Euro en krijg 7,50 Euro krediet. Wees snel, het aanbod is beperkt in de tijd.
 Bewaar nu uw aanbod (1)

Uitschakelen van de motor op afstand


Uitschakelen van de motor op afstand

Met behulp van de motoruitschakeling op afstand kunt u de motor van uw voertuig uitschakelen. Dit kan worden toegepast op bijna alle voertuigen:Om de motor per SMS uit te schakelen stuur je de 555 naar je relais GPS-tracker.

De motor op afstand inschakelen


De motor op afstand inschakelen

Dit commando annuleert de uitschakeling van de motor op afstand van uw relais GPS-tracker. Dit wordt ook wel motoractivering op afstand genoemd. Om dit te doen, stuur het commando 666 per SMS naar uw GPS tracking systeem.

Admin-nummer - autoriseer uw telefoonnummer


Admin-nummer  - autoriseer uw telefoonnummer

Met dit commando kunt u uw LK720 Relais GPS-tracker aansluiten op uw eigen mobiele telefoonnummer. Dit proces wordt ook wel aangeduid met telefoonnummerautorisatie. Gebruik uw eigen mobiele telefoonnummer voor het telefoonnummer, dat we hier hebben gemarkeerd met 49******, NOOIT het mobiele telefoonnummer van de SIM-kaart in de GPS-tracker. Dit admin-nummer, ook wel center-nummer genoemd, zorgt ervoor dat alleen u toegang heeft tot de GPS Tracker via SMS. Dit commando is niet verplicht. Houd er rekening mee dat we u niet op afstand kunnen helpen via SMS als u deze instelling gebruikt. Als u dit commando nog steeds wilt gebruiken, stuur dan het commando admin123456 SPATIE 49****** naar uw relaytracker. Vervang de sterretjes door uw telefoonnummer. Vergeet niet het internationale formaat te gebruiken met een voorafgaande 49. Bijvoorbeeld, als uw telefoonnummer 0172-12345678 is, zou het commando admin123456 SPATIE 4917212345678 zijn (laat in ieder geval de 0 van uw mobiele netnummer weg).

Stroomonderbreking geen telefoontje


Stroomonderbreking geen telefoontje

Als de stroomtoevoer naar de GPS-tracker wordt onderbroken, belt de tracker het admin-nummer in de fabrieksinstelling. Deze instelling kan op de lange termijn een beetje vervelend zijn. Bovendien kost dit geld voor elke oproep. Om deze instelling uit te schakelen stuurt u het commando pwrcall123456 SPATIE off via SMS naar uw relais GPS tracker.

Stroomonderbreking geen SMS


Stroomonderbreking geen SMS

Als de stroomtoevoer naar de GPS-tracker wordt onderbroken, meldt de GPS-zender zich ook via SMS in de fabrieksinstelling bij het admin-nummer. Deze instelling kost geld voor elke SMS. Om deze instelling uit te schakelen stuurt u het commando pwrsms123456 SPATIE off via SMS naar uw relais GPS tracker.

Aansluiten van LK720 op GPS Tracker Software (Snelle referentie)